Rólunk

Jelenleg ketten dolgozunk az ügyfelek hirdetési kampányain.

Nagyné Hermann Zsófia
Alapító, tulajdonos

Nagyné Hermann Zsófia vagyok, 3 gyermekes édesanya, feleség, marketinges és hirdetéskezelő.

Célom, hogy vállalkozó anyáknak segítsek az online jelenlétükkel kapcsolatban tanácsokkal, illetve kivitelezéssel.

Teljes erőbedobással azon dolgozom, hogy az ügyfeleim álmait támogassam.

Szeretném, ha Magyarországon minél több olyan vállalkozónő lenne, akik sikeres vállalkozást építenek, úgy, hogy közben nem kell halálra dolgozniuk magukat.

De van még egy álmom, ami pedig az, hogy egy olyan ügynökséget építsek, ahol rugalmas időbeosztás mellett otthonról dolgozhatnak a munkatársaim.

Varga Virág
Hirdetéskezelő

Varga Virág vagyok, 2 kisgyerekes édesanya.
Középiskolás korom óta marketinget tanultam, amit az akkori BGF-en folytattam. Bár az IT terület jónéhány évre beszippantott, a marketing valahogy mindig visszakúszott az életembe.
Ez az a terület, ahol nincs megállás. Folyamatosan fejlődik a szakma, jönnek új lehetőségek, amiket ismerni és követni kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk benne.
Valószínűleg ez az a változatosság, ami az én érdeklődésemet is fenntartja, és az a folyamat, amit az ügyfelekkel viszünk végig egészen a kezdeti lépésektől a hosszútávú üzleti sikerekig.

Azon vagyok, hogy mindig naprakész tudással rendelkezzek, hogy új ötletekkel, javaslatokkal tudjak előállni a megvalósítási fázis során. 

Számomra nagyon fontos, hogy olyanokkal dolgozzak együtt, akiknek hasonló az értékrendjük. Nagyon örülök, hogy rátaláltam Zsófira, mert nemcsak remek szakembernek tartom, hanem emberileg is példaértékű, amit képvisel. A vállalkozó édesanyákat nem csak szolgáltatóként akarja segíteni, hanem munkaadóként is.
Örömmel tölt el, hogy elsőként lehetek részese annak a növekedésnek, amit kitűzött maga elé. Igyekszem nemcsak őt, hanem az ügyfeleket is támogatni céljaik elérésében.